Wednesday, December 17, 2014

Nje menyre e thjeshte dhe shume e shijshme per te gatuar preshin (Receta nga Ervina Saliu)



Per qoftet duhen:
200 gr mish te grire ,
1 veze ,
1 fete buke bajate te zbutur para me uje ,majdanoz ,
piper.

I perzijme te gjitha bashke, i mbulojme dhe i fusim ne figorifer. Skuqim 5 presh pa gjethet te prera ne copa te medha me 1 filxh kafe vaj me pas shtojme 2 karrota , 1 filxhan salce dhe i mbulojme me uje.Hedhim dhe 2 me 3 dege majdanoz sic eshte pa e prere e lejme te zieje per 30 min. Me pas marim qoftet i lyejme mire me miell I hedhim te gjella i shtojme nje gote uje akoma dhe e ziejme per 30 min akoma... 
Ju befte mire 

E falenderoj Ervinen  Shfletoni fotot e ketij albumi per me shume receta nga miqte e faqes tone 

No comments:

Post a Comment