Ullinj te zinj . Hudher e shtypur. Rigon (Mbas deshires) Trumze (lloj erze)
Pergatitja:
Shum e thjeshte, vendosim ullinjte ne mikser, ku me pare ju kemi pastruar farat ,shtojme dhe erzat mbas deshires ,udhren dhe i grijme deri sa te behet nje mase e qullet.
""Pasat e ullirit eshte nje shoqerus i mire i bukes te thekur , sanduiceve te ftohta .. dhe shum receta te tjera si ne picat ,makaronat etj.
Si ta mbajme pa na zene myk: E vendosim ne kavanoz xhami shtojme nga siper dy luge vaj e mbyllim dhe rron per muaj...
Provojni pasten e ullirit ne nje fete buke te pjekur me nje fete domate dhe pak djathe nga siper eshte shum e shijshme dhe e shendetshme. Ju befte mire :)
E falenderoj Sajmiren :) Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur :)
No comments:
Post a Comment