Perberesit:
500gr kunguj
250gr mish te grir (pule)
150gr kerpudha (te fresketa)
1 kuti me domate te grira
1 qepe
2 thelpi hudhra
100 gr kackavall te grir
Majdanoz
Piper krip
Leng mishi (brodo)
Pergatitja:
Kungujt i presim ne gjysem dhe i pastrojm.Ne nje tigan me pak vaj ulliri skuqim qepen te grir holle kur qepa te jete zverdhur hedhim kerpudhat pjeset qe hoqem nga kungujt te grira holle i lem te skuqen mure ne zjar te ulet.Me pas hedhim mishin dhe erzat e lem gati 10 min sa te skuqet dhe mishi hedhim domaten e lem perseri 10 min dhe hedhim 1 gote leng mishi.Pasi e ka pire te gjith lengun mbushim kungujt ju hedhim djathin kackavall dhe i pjekim per 25 min ne 180'
Ju befte mire
No comments:
Post a Comment