Perberesit :
proshute (dy grushta plot)
sallam pikant 3-4 copa
1 spec te kuq te fresket
1 qepe te grire imet
kerpudha te prera ne copa te vogla gjoks pule, na duhet 1 gjoks e gjysem, sa me shume aq me mire, e coptojm me duar
djath te grire
3 kokrra veze
dhe kremin besamel ..mund te merrni te gatshem piper dhe pak kripe.
Pergatitja:
Skuqim pak specin, qepen, kerpudhat, proshuten, sallamin, dale ngadale sa te zbuten, nderkohe e kemi ber gati kremin besamel.. dhe kur te skuqen i veme me nje tas hudhim mishin e pules djathin vezet dhe 3 me 4 luge nga kremi besamel.. i perziejme mire dhe eshte gati per ne tepsi, hedhim nga siper kremin tjeter dhe pjekim deri sa te skuqet.. kujdes mos ju ngjisi nga poshte e vejm pak me lart ne furre.. Ju befte mire
No comments:
Post a Comment