Zihet brumi si per burek, ndajeni ne kulaca te gjithe brumin, pastaj hapeni ne madhesine e nje pjate dhe lyhen me vaj te bollshem dhe verini njeri mbi tjetrin te gjitha, pastaj lerini per 20min me pas merini nje prej tyre vendoseni mbi tavolinen te lyer me vaj dhe hapeni me dore duke e terhequr nga te gjitha anet derisa peta te behet e holle pastaj paloseni peten dy here qe te mari formen e nje drejtekendeshi me pas hidhini gjellen per se gjati si nje rrjeshte per gjithe ghatesine e petes dhe mblidheni duke e rretulluar qe te mos dali gjella me pas jepini formen si ne foto, dhe me radhe edhe te tjerat, vendosen ne nje tepsi me leter furre pastaj piqen ne furre ne 220° per 20min.
Ju befte mire
E falenderoj Leonoren Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur
No comments:
Post a Comment