Friday, August 16, 2013

Speca gjatoshe te mbushur me djathe: (Receta nga: Marina)



Perberesit: 
Speca gjatoshe , djathe i bardhe , nje thelpi hudher e grire , pak vaj ulliri rigon sipas deshires . 

Nese deshironi mund te shtoni te djathi i bardhe motsarella te grire ose Parmesan cheese .

Pergatitja:
Perziejme djathrat e zgjedhura me vajin rigonin dhe hudhren e shtypur.

Lajme ne uje te rrjedhshem specat dhe me nje thike te holle bejme nje gjysme hapjeje te kapakut duke u munduar te mos keputet.

Pastrojme farat dhe i mbushim me masen e pergatitur.

I veme ne nje pyrex dhe i pjekim ne 160 grade per 15-20 minuta.

E falenderoj Marinen! Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur.

No comments:

Post a Comment