Friday, August 16, 2013

Pulè e mbushur. (Receta e derguar nga: Keti Noga)



Pèrbèrèsit:
100gr djath kackavall igrirè,2speca tè kuqe dhe 2speca jeshil tè grirè holle,pak piper, majdanoz,3-4thelpinj hurdher, 2 karota te grira holl,vaj pak, fije ose rrjet guzhine per ta lidhur pulèn. 

Pergatitja:
Marim pulèn e cajm nè mes dhe i heqim tgjitha kockat qè ka pula pastajm shtojme djathin, erèzat, specat, hurdheren, 2 karrotat e prera fije fije,e mbeshtjellim pulèn si tip roleje pastaj e fusim ne rrjet.

Lyejm taven me pak vaj e vendosim pulèn pèr tu pjeke ne temp me 150gr per 2 orè.

Pasi piqet e marim dhe epresim feta feta. Ju bèftè mirè!

E falenderoj Ketin! Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur!

No comments:

Post a Comment