Monday, August 19, 2013

Torta L'infarto al cioccolato: (Receta nga Alma Dudi Palokaj)



Perberesit: 
300 gr biskota digestive.1 veze,50gr gjalpe,350gr nutella ,150gr cokollate te zeze ose fondente.

Pergatitja:
Grihen biskotat ne mikser dhe perzihen me vezen dhe gjalpin.shkrihet cokollata ne furre me mikrovale dhe perzihet me nutellen.

Brumin e biskotave e shtrijme ne nje tepsi me diameter 20 cm.dhe i hedhim siper nutellen e perzier me cokollate. E leme ne frigorifer per nje ore.

Nderkohe shkrijme 50gr sheqer pluhur me 10gr gjalpe dhe kanelle nqse ju pelqen shija e kanelles.

Nxjerrim torten nga frigo dhe i hedhim siper si pika uji sheqerin e shkrire.

E falenderoj Almen! Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur!

No comments:

Post a Comment