Thursday, September 26, 2013

Biskota dyngjyreshe flutur:



Perberesit:
130 g gjalpë ose margarinë-në temperaturë ambjenti
1/2 filxhan sheqer pluhur
1.5 gota miell
1 qese sheqer vanilje
1 lugë gjelle me kakao
1 vezë
1 lugë çaji pluhur pjekje

Pergatitet nje brume i thjeshte me te gjithe perberesit i cili lihet per 2-5 minuta!

E ndani ne 2 topa dhe me pas e leni per 30 minuta, ndryshe nuk do mund ta shtroni dot.

Veproni sipas figures, kujdes me antenat e fluturave qe te behen sa me te theksuara.

Piqen ne 165 grade, deri ne kohen qe e shikoni me sy se kane marre nje ngjyre kafe te lehte!
Ju befshin mire 

Ps. Receta eshte perkthyer nga nje faqe turke 

No comments:

Post a Comment