Perberesit per brumin:
2-gota miell,
2-luge vaj,
1-luge uthull,
uje sa te mari.
Per mbushjen:
200gr djathe,
2-veze,piper,
dhe vaj per lyerjen e peteve.
Pergatitja:
Marim perberesit e brumit i hedhim ne nje tas dhe zejme brumin ,ujin e hedhim pak nga pak ,brumi do jet gati kur nuk ngjit me neper duar.E hapim ne nje pete te madhe,e presim ne rripa te gjere, dhe cdo pete te prere e lyejme me vaj.Ne nje tas hedhim djathin ,vezet dhe piperin i perziejme mire dhe lyejme petet ,i mbledhim ne tip roloje ,i vendosim ne tave te lyej me vaj ,nga lart i lyejme me vaj dhe i sperkasim me pak uje.I pjekim ne furre te parangrohur ne 200 gr rreth 10-15 min,gjer sa te marin nje ngjyer te lehte.Ju befte mire
E falenderoj Ervinen Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur
No comments:
Post a Comment