PERBERESIT:
500 gr filet pule
2 pana
1 limon
miell
krip,piper,majdanoz(per zbukurim)
PERGATITJA:
filetin e pules te ndarene flete te holla e leme per 30 min te marinuar me kripe,vaj,piper dhe leng limoni.
pas 30 min marrim filetin dhe duke e kaluar ne miell e hedhim pastaj ne vaj per skuqje.kalimi ne miell behet per te lene filetin me te bute dhe per ti dhene mielli nje shije panes.
Pasi e kemi skuqur gjithe filetin hedhim ne tigan panen me piper sa me shume(per ta bere sa me pikante per ata qe e shijojen keshtu) dhe pasi ajo bie pak vale hedhim copat e filetit ne te dhe behen te njetrajtshme..hidheni ne pijat dhe shijojeni te nxehte..JU BEFTE MIRE
P.S kjo ishte nje menyre gatimi e saj,ka edhe plot menyra te tjera
E falenderoj Aiden
No comments:
Post a Comment