Thursday, September 26, 2013

Kofsha pule me buke te thekur! (Receta e derguar nga Etleva Hoxha)



Per nje familje prej kater veta nevoiten 4 kofsha pule buke te thate te grire ne therime te imta dhe 200 gram djath i grire, dy kokra veze, piper dhe kripe!

I ndajme kofshat e pules ne dy pjese dhe i lajme mire pastaj i kriposim sipas deshires i leme per nje ore qe mishi te mari kripen mire!

Pastaj rahim dy kokrat e vezes marim buken e grire 200 gram gjithashtu dhe djathin e grire 200 gram!

I perzjejme bashke! Duhet ti pezjejme mire ne menyre qe mos te rine te vecuara!

Marim mishin e pules dhe e ferkojme nje nga nje me vezen e bere gati pastaj i ferkojme me buken e grire dhe djathin qe i kemi pregatitur!

Lyejme tepsine me vaj dhe i vendosim me radhe dhe piqen ne 200 grade per nje ore!

E falenderoj Etleven! Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur!

No comments:

Post a Comment