Per nje familje prej kater veta nevoiten 4 kofsha pule buke te thate te grire ne therime te imta dhe 200 gram djath i grire, dy kokra veze, piper dhe kripe!
I ndajme kofshat e pules ne dy pjese dhe i lajme mire pastaj i kriposim sipas deshires i leme per nje ore qe mishi te mari kripen mire!
Pastaj rahim dy kokrat e vezes marim buken e grire 200 gram gjithashtu dhe djathin e grire 200 gram!
I perzjejme bashke! Duhet ti pezjejme mire ne menyre qe mos te rine te vecuara!
Marim mishin e pules dhe e ferkojme nje nga nje me vezen e bere gati pastaj i ferkojme me buken e grire dhe djathin qe i kemi pregatitur!
Lyejme tepsine me vaj dhe i vendosim me radhe dhe piqen ne 200 grade per nje ore!
E falenderoj Etleven! Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur!
No comments:
Post a Comment