Tuesday, October 29, 2013

Byrek me pete te gatshme (sfogliat) dhe kerpudha (Receta nga Silvana Belishaku)



Perberesit:
1 pete sfogliat,
400 gr kerpudha,
2 luge pana,
1 pako panceta, (mish i thare) 
5 feta djathi per tost,
2 veze,

Pergatitja:
Ne tepsi hapim peten sfogliat,e çpojme me pirun, me pas hedhim kerpudhat e konservuara ose te fresketa (te skuqura dhe te shuar me pak vere te bardh) hedhim pancetat, djathin per tost te bere ne copa te vogla, me pas ne tas rrahim vezet i hedhim 2 luge pana, i perziejme dhe ja hedhim byrekut siper, e fusim te piqet ne furre te nxehte 220 ° per 25 mint. Ju befte mire 

E falenderoj Silvanen  Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur 

No comments:

Post a Comment