3 Feta buke per tost.
1 fete djathe per tost.
1 Fete zhabon apo parizer (lloj sallami per tost).
1 Fete bacon (mish i tymosur)
1 flete maruli.
1-2 feta domate .
3-4 Luge te vogla majoneze. (ose krem djathi)
4 Cope kruajtese dhembesh.
1 fete djathe per tost.
1 Fete zhabon apo parizer (lloj sallami per tost).
1 Fete bacon (mish i tymosur)
1 flete maruli.
1-2 feta domate .
3-4 Luge te vogla majoneze. (ose krem djathi)
4 Cope kruajtese dhembesh.
Pergatitja:
Pjekim fetat e bukes nga te dyja anet sa te nxihen nga pjekja, marim njeren fete e lyejme me majonese, shtojme edhe bacon, djathin e tostit, shtrojme dhe feten e dyte nga larte qe po ashtu e kemi lyer me majonese, shtojme marulin, domaten , zhabonin, vendosim nga siper dhe feten e fundit te bukes gjithashtu te lyer me majonese (ose krem djathi filadelfia).
Ne perfundim presim sanduicin ne 4 pjese trekendeshe, ju shkojme nga nje kruajtese dhembesh ne mes dhe club sanduici eshte gati.
No comments:
Post a Comment