Perberesit:
12 kepurdha mesatare,
50gr prosciutto cotto,
50 gr emental djath,
1 veze,
krip, piper,
1 tufe majdanoz.
Pergatitja:
1. Lajme kerpurdhat me kujdes i ndajme ne mes. Kembet e kerpudhes i prejme bashke me prosciutto cotto dhe me majdanozin. Te prera holle.
2. Ne nje ene vendosim djathin emmental te prere holle, vezen, pak kripe dhe piper te zi vendosim prosciutto cotto te prera bashke me kembet e kerpudhes dhe majdanozin. I perzijme mire.
3. I vendosim ne tepsi te ceket kerpurdhat te mbushura.
4. Ne furre 185 grade per 20 min.. ( un i bej ne mikrovale (combinazione grill) 350 w per 10 min)
E falenderoj Julinden :) Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur :)
No comments:
Post a Comment