Perberesit:
500 gr laker e bardhe e grire holle ,
2 karrota te grira trashe ne rende ,
1 molle jeshile e tharte e grire ose e prere zhulien,
1 filxhan caji miser i zier,
1 filxhan arra te prera trashe ,
1-2 fije celery ( nese nuk e gjeni ose nuk ju pelqen mos e perdorni )
1 filxhan shege e qerruar.
Per salcen:
1 luge mustarde normale ( Jo e embel , jo pikante )
3 luge majoneze
250 gr kos i kulluar
1 luge uthull
Pergatitja:
Vendosim ne kullese te bollshme e trazojme te gjithe perberesit me perjashtim te sheges.
Pergatisim salcen duke trazuar mustarden majonezen kosin dhe uthullen dhe e hedhim mbi sallate ( ne kullese ) dhe e perziejme te mbuloje sallaten .
E leme disa minuta te kulloje teprica e pastaj e vendosim ne nje piatele te sheshte dhe hedhim siper shegen e qerruar.
Eshte e thjeshte e shishme e bukur ...
E falenderoj Marinen! Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur!
No comments:
Post a Comment