Perberesit:
2 pako biskota (400gr) cfardo lloji vetem jo me krem,
1-filxh kafe sheqer pluhur,
2-luge liker mandarine (ose cfare te keni ne shtepi) ,
2-pako krem vanilje dhe qumesht per pergatitjen e kremit.
Pergatitja:
Ne nje forme shtrojme nje shtrese me biskota i sperkasim nga lart me pak liker. Ne nje tas hedhim pakon e pare te kremit shtojme qumshtin (masa shkruhet ne kuti) gjysmen e sheqerit dhe e rrahim per 5 min. Me pas e shtrojme siper biskotave, nga lart vejme nje shtrese tjeter e sperkasim serisht me likerin e mbetur dhe ne te njeten menyre bejme dhe kutin tjeter te kremit. E hedhim lart biskotave dhe nga lart grijme biskota dhe cokollate gjer sa te mbulohet kremi. E lejme ter naten ne figorifer te mbuluar dhe te nesermen do keni nje embelsire fantastike. Ju befte mire :)
No comments:
Post a Comment