Perbersit:
500g mish vici,
1kg qepe,
4 thelpinj hurdhra,
nje spec te kuq,
nje domate,
4 luge vaj ulliri,
kripe,
2 luge uthull dhe 2 gjethe dafine,
Pergatitja:
Ne nje tenxhere hidhni vajin dhe qepen e grire imet dhe vereni te skuqet duke e trazuar vazhdimishte deri sa te mari ngjyre te verdhe, pastaj shtoni specin ne copa te vogla dhe lereni te skuqet pak me qepen me pas hidhni mishin te prere ne copa, kur te jet thare lengu qe nxjerr mishi shtoni uthullen dhe lereni deri sa te avulloj, pastaj shtoni domaten te grire ne rende dhe trazojeni deri sa domatja te filloj te skuqet, shtoni gjizen, hurdhat te grira imet, kripen dhe gjethet e dafines trazojini mire te gjitha dhe shtoni nje gote uje dhe lereni te zjeje per 10 min pastaj mbushni tasat e baltes dhe dhe futini ne furre ne 200° per 20 - 25 min.
This comment has been removed by the author.
ReplyDelete