Perberesit:
500gr spinaq,
2 qepe te njoma,
1qepe te thate,
250gr djath te bardhe,
1veze,
gjysme tufe majdanoz,
2 filxhan caji miell qe fryhet vete farina,
kripe,
piper,
vaj.
Pastrojme spinaqin, e presim, i hedhim kripe e vendosim ne kullojse e shtypim me dore qe te nxjerr ujin e lejme nje ore ashtu qe te kulloj,me pas ne nje tenxhere hedhim vaj hedhim spinaqin e lejme pak qe te iki dhe uji qe ka mbetur shtojme qepet e fresketa dhe qepen te grire imet o skuqim per pak minuta me pas e heqim tenxheren nga zjarri, i shtojme majdanozin, djathin e thermuar, vezen e perzijme mire e mire dhe fillojme e shtojme miell avash avash e mbulojme me pecete dhe e lejme ne frigorifer nje ore.
Ne ftere hedhim vaj dhe hedhim qoftet nje nga nje me ndihmen e luges. Ju befte mire
No comments:
Post a Comment