500g miell,
250g gjalp,
4 veze,
100g arra te bluara,
arra ne copa per ti vene siper biskotave,
150g sheqer pluhur,
1 pako vanilje,
gjysem pako maja per embelsira dhe pak kripe,
Pergatitja:
Ne nje tas hidhni gjalpin e shkrire dhe sheqerin e trazojeni, me pas shtoni vezet e trazojini prap, hidhni miellin, vaniljen, majane, arrat e bluara dhe kripen dhe vazhdoni ti perzjeni per disa min, me pas merni nje qese pasticerie dhe hidheni brumin qe pergatitet e vendoseni ne forme rrethi si ne foto ne nje tepsi me leter furre, siper cdo biskote vendosni nga nje cope arre dhe futini te piqen ne furre te nxehur ne 180° per 15min. Ju befte mire
E falenderoj Leonoren Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur
No comments:
Post a Comment