Duhet:
1 kg miell ,
kripe ,
1 kg spinaq ,
1 tufe qepe e njome,
dhjathe i bardhe osé gjize sipas deshires (une e kam bere me gjize)
1 kg miell ,
kripe ,
1 kg spinaq ,
1 tufe qepe e njome,
dhjathe i bardhe osé gjize sipas deshires (une e kam bere me gjize)
Pergatitja:
Qepen e njome e skuqim. Pergatisim brumin dhe e ndajme ne topa topa te vegjel pastaj marim tre topa i hapim te vogla i lyejme me vaj dhe i vendosim njera mbi tjetren pastaj hapim nje pete te madhe sa tavolina sa me shume tra hapesh peten aq me mire del pasi i hap e le menjane kete pete mer tre topa dhe e hap sa peta e pare , e shtron njeren nga petet ne tavoline e lyen me vaj pastaj vendos peten tjeter siper kete siper e mbledh dysh si ne foto, spinaqin e perzien me qepen e skuqur dhe copa djathi dhe krip e vendos siper petes dhe peten e mbledh si ne foto super sperkate me vaj fute ne furre me temp 220 grad. Ju befte mire
Qepen e njome e skuqim. Pergatisim brumin dhe e ndajme ne topa topa te vegjel pastaj marim tre topa i hapim te vogla i lyejme me vaj dhe i vendosim njera mbi tjetren pastaj hapim nje pete te madhe sa tavolina sa me shume tra hapesh peten aq me mire del pasi i hap e le menjane kete pete mer tre topa dhe e hap sa peta e pare , e shtron njeren nga petet ne tavoline e lyen me vaj pastaj vendos peten tjeter siper kete siper e mbledh dysh si ne foto, spinaqin e perzien me qepen e skuqur dhe copa djathi dhe krip e vendos siper petes dhe peten e mbledh si ne foto super sperkate me vaj fute ne furre me temp 220 grad. Ju befte mire
No comments:
Post a Comment