Monday, August 12, 2013

Molto (Kurasan) Receta nga: Dafina Tushaj


Perberesit: 

3 veze 

3 luge sheqer 200 gr gjalp 

1 gote qumesht 
700 gr miell bar buket ,, (miell per embelsira)

Per mbushjen: Nutella ose Recel. 

Procedura: 
Zejme brumin dhe e leme te vij per rreth 1 ore. 
Pasi brumi eshte gati,,e ndaj ne topa dhe bejm nje rreth sic e shikoni dhe ne foto. Shiko foton. 

Dhe fillojme te bejm moltot, pasi jane gati duhet ti leme qe te vine edhe 1 ore tjeter.
Ngrohim furren ne tem 180 ° c dhe i pjekim per 30 min. Ju befte mire :)

Shenim: Nuk eshte perdorur maja sepse lloji i miellit i perdorur ketu nuk e ka te nevojshme, por nese deshironi mund te perdorni edhe pak maja per zenien e brumit.

E falenderoj Inen! Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe, eshte i/e mirepritur!


No comments:

Post a Comment