Perberesit:
1 kg feta mishi te holla
2 filxhan kafeje uthull
2 fixhan kafeje vaj ulliri
majdanoz , piper, hudhra, djath te grire , buke te grire , kripe
Pergatitja:
Perziejme uthullen me vajin ne nje tas, me pas grijme majdanozin dhe hudhrat, i perziejme mire, ne nje ene shtrojme 4 feta mishi, hedhim kripe dhe piper, shtojme pak nga uthulla me vaj, ja hedhim me luge dhe keshtu veprojm... dhe i leme te marinohen per 3 ore.
Me pas marim 200 gr buke te grire, 100 gr djath te grire, i perzihejm dhe lyejm fetat e mishit i mbledhim si ne foto dhe i veme ne tepsi ,i fusim ne furre 220 ° per 30 min :) Ju befte mire :)
1 kg feta mishi te holla
2 filxhan kafeje uthull
2 fixhan kafeje vaj ulliri
majdanoz , piper, hudhra, djath te grire , buke te grire , kripe
Pergatitja:
Perziejme uthullen me vajin ne nje tas, me pas grijme majdanozin dhe hudhrat, i perziejme mire, ne nje ene shtrojme 4 feta mishi, hedhim kripe dhe piper, shtojme pak nga uthulla me vaj, ja hedhim me luge dhe keshtu veprojm... dhe i leme te marinohen per 3 ore.
Me pas marim 200 gr buke te grire, 100 gr djath te grire, i perzihejm dhe lyejm fetat e mishit i mbledhim si ne foto dhe i veme ne tepsi ,i fusim ne furre 220 ° per 30 min :) Ju befte mire :)
No comments:
Post a Comment