Per brumin:
500 gr miell,
2- luge vaj,
2- luge maja,
uje sa te mari rreth 1- filxh...
Pergatitja:
Ngrohim pak ujin e hedhim ne tas shtojme majane dhe vajin dhe e perziejme mire gjer sa te shkrihet majaja.E lejme te mbuluar per 10 min,me pas shtojme miellin pak nga pak duke e punuar mire.E mbulojme dhe e lejme te dyfishohet.
Pergatisim salcen ku duhen:
2- domate,
1- qepe,
2 hudhra,
2- luge vaj..
Per mbushjen duhen:
200 gr djath te grire( si per pica),
100- gr proshut,
100- gr sallam..
Skuqim lehte qepen dhe hudhrat gjer sa te zbuten,shtojme domatet e grira dbe I lejme te ziejne gjer sa salca te trashet.Marim brumin e bej ne topa te vegjel,I hapim pak me dore I lyejme me salce dhe I mbushim me djathin dhe proshuten,.Me pa I mbledhim mire cepet I vejme ne tave ,I lejme per 30 min dhe I pjekim ne 200 gr rreth 12-20 min. Ju befte mire
No comments:
Post a Comment