Per 20 cop na duhen:
2 L uje.
2 e gjysem luge kripe e trashe.
1 luge sheqer.
1 filxhan i vogel uthull.
10 kokra piper i zi i pa shtypur.
1 filxhan vaj ulliri.
2 thelpinj udher.
2 gjethe dafine.
Ne nje tenxhere te thelle vendosim te gjithe perbersit me lart ,pervec specave, udhrave dhe piperit.
I leme te zjejne per 5 minuta, e heqim nga zjarri e leme te ftohet.
Vendosim specat ne kavanoz shtojme hudhrat, gjethet e dafines, kokrat e piperit, shtojme dhe ujin e zjere.
Per mbylljen e kavanozve qe mos marin ajer ju sugjeroj nje zgjedhje (Vendosni ne fure per 3 minuta kapaket te nzehen , sapo ti hiqni nga fura mbyllni kavanozet).
Ju befte mire
E falenderoj Sajmiren Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur
No comments:
Post a Comment