Perbersit:
250 gr cokollate.
50 gr kakao.
250 gr Tahini. (polto susami, shitet ne market me kete emertim )
50 gr Glukoze (sherbet i trashe)
50 gr Rum ose Liker mbas deshires. (lloj pijesh)
Susam per lyerjen.
Pergatitja:
Shkrijme cokollaten, sapo te shkrihet e heqim nga zjarri.
Shtojme tahinin, glukozen, kakaon, likerin, e trazojme mire dhe e leme te ngurtesohet.
Me pas marim pak nga masa i japim formen e rumbullaket.
I kalojme ne susam. Bonbonet i vendosim per nje ore ne frigorifer dhe jane gati.
E falenderoj Sajmiren Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur
250 gr cokollate.
50 gr kakao.
250 gr Tahini. (polto susami, shitet ne market me kete emertim )
50 gr Glukoze (sherbet i trashe)
50 gr Rum ose Liker mbas deshires. (lloj pijesh)
Susam per lyerjen.
Pergatitja:
Shkrijme cokollaten, sapo te shkrihet e heqim nga zjarri.
Shtojme tahinin, glukozen, kakaon, likerin, e trazojme mire dhe e leme te ngurtesohet.
Me pas marim pak nga masa i japim formen e rumbullaket.
I kalojme ne susam. Bonbonet i vendosim per nje ore ne frigorifer dhe jane gati.
E falenderoj Sajmiren Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur
No comments:
Post a Comment