2 Gjokse pule.
2 speca te kuqe te grira vogel.
2 Speca jeshila te grira vogel.
1 Luge me salce pelte.
1 Qepe te grire ne rende.
1 Filxhan kafeje me vaj ulliri.
1 Luge supe uthull.
1 Luge e vogel sheqer.
Kipe-Piper te zi.
2 speca te kuqe te grira vogel.
2 Speca jeshila te grira vogel.
1 Luge me salce pelte.
1 Qepe te grire ne rende.
1 Filxhan kafeje me vaj ulliri.
1 Luge supe uthull.
1 Luge e vogel sheqer.
Kipe-Piper te zi.
Pergatitja:
Fillimisht na duhet nje tigan i thelle, e vendosim mbi zjarr dhe shtojme vajin, pjeset e pules, qepen ,specat dhe i skuqim bashke ne zjar te avashet. (Trazimi nese eshte e mundur me luge druri)
Ne vazhdim salcen pelte e hollojme me nje gote uje ,e hedhim ne tigan shtojme uthullin , sheqerin ,kripen piperin, dhe ulim akoma pak zjarrin dhe i ziejme per 15 minuta.
Mbas 15 minutave kemi nje gjelle te shijshme dhe te shpejte :) Ju befte mire :)
No comments:
Post a Comment