Perberesit:
1 Lepur (I prere ne pjese)
2 Kg e 500 gr qepe te vogla
3-4 thelpinj hudher Salce domatesh mbas deshires 2-3 gjethe dafine. Kripe dhe Piper te zi. 1/2 filxhan caji me vaj ulliri 1 gote uje . Rigon
2 luge supe me uthull
Pergatitja: Vendosim te gjithe perbersit me larte ne gaster (ose ne nje tave te thelle te mbuluar me leter alumin) ""Lepurin te prere ne pjese ,qepet e pastruara dhe te pa prera sic jane , perdorni qepe te vogla sa nje arre.)
I perzjejme mire me dore ,me pas i futim ne fure ne 170 gr C dhe e leme per 2 ore e gjysem.
Lepuri eshte gati kur ne gaster nuk ka shum lengje. Ju befte mire :)
Ps. Ju sugjeroj te perdorni qepka shum te vogla , behet akoma me e shijshme , qe ti pastroni vendosini ne uje qe te fryhen mbas gjysem ore mund ti pastroni shpejt.
E falenderoj Sajmiren :) Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur :)
No comments:
Post a Comment