Per kete lloj recete nevojiten domate te vogla ose si quhen dryshe:(domatina) te prera ne kater pjes qep te njoma per arome.
Marim dhjozem ose si quhet ndryshe nane te fresket, miell, pak birre, kripe dhe piper!
Pergatitja:
Pasi i kemi prere domatet ne kater pjese hedhim qepen e njome te prer vogel!
Grimjme nanen, hedhim kripe, piper dhe fillojme ta shtypim me dore ne menyre qe te perzihen mire me njera tjetren pastaj hedhim mjellin dhe pak birre dhe perserì i perzjejme mire!
Vazhdojme deri sa te behet si brum petullash!
Nuk duhen te skuqen menjeher por duhet te rri ne qetesi per nje ore ne menyre qe brira te veprojr ne fryrjen e qofteve!
Skuqim vajin mire dhe me luge gjelle fillojme te hedhim masen e pregatitur me lart!
Sekreti eshte qe duhen te skuqen ne teperature te ulet qe mos te mbeten pa skuqur brenda!
Ps. Foto eshte marre nga Interneti sa per Ilustrim!
E falenderoj Etleven! Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur!
No comments:
Post a Comment