Tuesday, October 29, 2013

Sallata e "kopeshtarit" (Receta e derguar nga Sajmira)


Perbersit. 1/2 Laker e grire (nga 1 laker) 3 Karrota. 3 Repa. 4 Cope kastravece turshi"te vegjel" Selino 1/2 filxhan kafeje e grire holle. Majoneza 1 filxhan caji. Kecap 1 luge supe. Uthull 1 luge supe. Kripe.
Pergatitja:
Lajme te gjithe perimet dhe i grijme me rende, i lyejem me kripe dhe i leme ne kullorse per 20 munuta te kullojne lengjet e tyre,
Ne nje tas te madhe perzjejme majonezen, kecap, uthullin ,kripe shtojme dhe perimet e grira ,i trazojme mire dhe i vendosim ne frigorifer per pak minuta te perzjehen shijet e tyre . Ju befte mire :)
E falenderoj Sajmiren :) Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur :)

No comments:

Post a Comment