Per 4 persona: 800 gr geshtenja 2 luge gjalpe 2 luge vaj ulliri 3-4 presh te vegjel 8 filxhan caji me leng pule Kripe - Piper-Trumze (Erze)
Pergatitja: Pastrojme geshtenjet nga lekura, i zjejme i presim ne pjese te medha.
Nxehim gjalpin me vajin ne tenxhere, shtojme dhe preshet i skuqim deri sa te zbuten ....hedhim dhe trumzen brenda i trazojme per pak. Shtojme lengun e mishit te pules kripe geshtenjet dhe e leme te zjeje reth 30 minuta.
Marim supen e shtypim me mikser deri sa te behet krem ,e veme prap ne zjar per pak sa te nxehet shtojme piper te zi, kur ta sherben nga siper nje luge kafeje gjalpe. Ju befte mire :)
E falenderoj Sajmiren :)
Kushdo qe ka deshire te publikoje Recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur :)
No comments:
Post a Comment