Perbersit per te realizuar kete recet jane keto :
1 pako me fileto pangrasio (lloj peshku)
Sugo domatesh
Qepe
Vaj
Kripe
Dhe miell per te skuqur filetot
Marim filetot e peshkut i lajme, i thajme me leter kuzhine thithese te bardhe me pas siper nje gazete kemi vene miell dhe lyejme nga te dyja anet e filetos me miell, i veme ne tigan dhe e leme njehere nga nje ane njehere nga tjeter, jo ti skuqim shume, si ne foto, me pas marin salcen e domates qe e kemi bere vete ose te gatshme, i shtojme dy kokrra qepe i hedhim uje qe te zieje qepa, me pas kur shohim qe eshte mpiksur salca i hedhim filetot e peshkut i leme edhe pak, dhe i heqim nga zjarri, i grijme majdanozin dhe eshte gati. Ju befte mire
No comments:
Post a Comment