Perberesit per brumin:
500 gr miell ,
uje te vaket sa te jete mjaftueshem ,
2 luge gjelle vaj ,
pak kripe ,
Per mbushjen:
700 gr lakra te egra
4 qepe te njoma
200 gr djath I bardhe
2 veze ,
1 gote qumesht,
4 luge vaj ulliri ,
piper, rigon, koper
Pergatitja:
Me pare pastrojme lakrat,i grijme , I vrasim pak me duar , bashkojme me to qepet e grira , erezat, djathin e grire. Nderkohe bejme brumin, e leme te pushoje me pas hapim petet , veme gjysmat e petave, duke i sperkatur me vaj, hedhim gjellen, veme petet e mbetura, e presim sipas deshires dhe e pjekim per 30 minuta.
Ju befte mire
500 gr miell ,
uje te vaket sa te jete mjaftueshem ,
2 luge gjelle vaj ,
pak kripe ,
Per mbushjen:
700 gr lakra te egra
4 qepe te njoma
200 gr djath I bardhe
2 veze ,
1 gote qumesht,
4 luge vaj ulliri ,
piper, rigon, koper
Pergatitja:
Me pare pastrojme lakrat,i grijme , I vrasim pak me duar , bashkojme me to qepet e grira , erezat, djathin e grire. Nderkohe bejme brumin, e leme te pushoje me pas hapim petet , veme gjysmat e petave, duke i sperkatur me vaj, hedhim gjellen, veme petet e mbetura, e presim sipas deshires dhe e pjekim per 30 minuta.
Ju befte mire
No comments:
Post a Comment