Duhen per gjellen:
200 gr mish te grire,
2-qepe,
2-3 hudhra,
2-palltixhana,
3-kunguj,
2-domate,
1-filxh caj oriz,
piper,rigon nenexhik,
Per mbushjen:
4-5 sperca dhe 2-3 palltixhana.
Skuqim lehte qepen me hudhrat gjer sa te zbuten me pas shtojme mishin e grire e lejme disa min dhe shtojme kungujt dhe palltixhanat qe i kemi prere imet,i skuqim me pas shhtojme domatet e grira orizin ,erzat dhe 1 gote uje.Marim specat dhe palltixhanat qe i kemi pastruar nga brenda i mbushim i vendosim ne tave dhe i hedhim gjellen nga larte i shtojme uje dhe i fusim ne furre ne 200 gr per 50-60 min . Ju befte mire
E falenderoj Ervinen Kushdo qe ka deshire te publikoje recetat e tij/saj ne kete faqe eshte i/e mirepritur
Shfletoni fotot e ketij albumi per te tjera receta
No comments:
Post a Comment