Perberesit:
spaghetti sipas personave qe jeni ,
lule laker ,
100 gr bizele,
200 gr domate ne kuti ,ose te fresketa ,
borzilok ,
spec djeges ,
1/2 kub supe ,
2 luge gjelle me vaj ulliri ,
Pergatitja:
Veme te zieje ujin me kripe per zierjen e makaronave, me pas lajme lule lakren, e presim ne copa dhe e vendosim ne tigan me kubin e supes, hedhim bizelet, (munndeisht me kuti se ziejn me shpejt ) me pas hedhim 1 gote uje dhe i mbulojme me kapak te ziejne ngadale, me pas hedhim domatet e grira, vaj ulliri dhe borzilok, hedhim spec djeges dhe i ziejme deri sa te jene gati spaghettit (al dente) me pas i kullojme makaronat dhe i hedhim ne tiganin me salce. I perziejme dhe i servirim, siper i hedhim djath te grire. Ju befte mire
E falenderoj Silvanen Shfletoni fotot e ketij albumi per me shume receta
No comments:
Post a Comment